Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın yahut ivedili kalıp vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında gestaltda kâin insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi için rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bu kapılar, yangın alarmı verildiğinde veya yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın esnasında insanoğluın çabucak hariçya çıkmasını sağlayıcı özel olarak tasarlanmış baplardır.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane hızla boşaltma olmasını sağlayan bu perese dirilik kaybı olmaması karınin önemlidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Hiç kuşku nanay ki yangın felaketi, sene içre yaşama kaybına illet olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kesik bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile mal kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mürtefi mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve dünyalık kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapısı ile kamu olacak şekilde kullanılan yangın merdivenleri yangına karşı allıkınacak önlemlerden biridir. Binada bulunan kişilerin kısaltarak süre içinde dünyaarı çırefikalmasını sağlayan bu merdivenler aynı zamanda başka tabii afetler ya da zararlı durumlara karşı da tahliye bünyelmasını sağlamlar.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair bilirkişi olan Kermen’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile Yangın Kapısı dirim alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan Yangın Çıkış Kapısı sonrasında satışa sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve içeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme abur cuburlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın güvenliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile dayalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

üste yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan biraşkın firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nasıl olmasını istiyorlar ise o talepleri yegâne bir şartnamede Yangın Kapısı yangın firmalarına göndermektedir.

Report this wiki page